GROTE KAART 12.00 - 22.00
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio met pesto, verse parmezaan, olijvenmayonaise en pancetta11,00
-
Huisgemaakte garnalenkroketjes met kreeftenmayonaise en een zoetzure salade8,00
-
Lamsrollade met aspergesalade, geitenkaas en pijnboompitten8,75
-
“Pissaladiere niçoise” Franse mini pizza met tonijn, ui ansjovis, kaas en rucola8,75
-
Pokebowl van huisgerookte zalm met inktvis, avocado, gember, koriander en soyadressing9,00
-
Bruchetta met gesmolten bleu d’Auvergne, gemarineerde peer, spinaziesalade en balsamicodressing (Vega)8,00
Soepen
-
Veloute van Hollandse asperges6,00
-
Bouillon van Noordzee krab met gamba's, paksoy en lente ui7,00
Warme voor-/tussengerechten
-
Gegratineerde coquilles op blini’s met amandel, kokos en pikante paprika crème13,50
-
Gebakken ganzenlever op gegrilde brioche met Roquefort, compote van peer en vijgen en een stroop van witte port16,50
-
Gebakken kalfszwezerik met beluga linzen, geroosterde macadamian en truffelschuim16,00
Visgerechten
-
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met preirisotto en saus van kreeft17,50
-
Gebakken zalmfilet met ravioli van asperge en ei met beurre blanc19,50
-
Geroosterde tonijn met roseval aardappels en antiboise22,00
-
Vis van de dagdagprijs
Vegetarische gerechten
-
Risotto met asperges, ei, Parmezaanse kaas en olijven kruim16,50
-
Ravioli gevuld met geitenkaas en munt met artisjokken, cherry tomaatjes en saus van geitenkaas15,00
-
Huisgemaakte falafelburger met yoghurt-korianderdip, harissa en verse frieten15,50
Vleesgerechten
-
Gegrilde runderentrecote met pommes gratin, groente melange en beurre Parisienne21,50
-
Grande kalfsburger Rodin met huisgemaakte friet16,50
-
Gebakken eendenborst met geroosterde paprika, couscous en Ras el nahout19,00
-
lamsstoof met Hollandse asperges en geroosterde roseval aardappels18,50
Menu du jour
-
3 Gangen menu29,50
Bijgerechten
-
Bakje huisgemaakte frieten met mayonaise4,50
-
Gemengde salade4.50
Desserts
-
Crema Catalana6,50
-
Huisgemaakte tiramisu van witte en bruine chocolade mousse7,00
-
Taartje van rabarber en custard met witte chocolade ijs6,50
-
Terrine van sorbetijs met geroosterde kokos en ananas coulis6,50
-
Kaasplank van 4 kazen met kletzenbrood10,00
-
Taart(huisgemaakt) van de dag met ijs6,00
Kindergerechten
-
Kindermenu 3 gangen:13,50
-
Kipnuggets of vissticks met appelmoes en frites7,50
-
2 bolletjes vanille-ijs3,50
-
Raketje1,50
* Heeft u een allergie of voedsel intolerantie, meldt het aan de bediening