Rotter'damn Good Brownies

Image

BRUUT LEKKER !

Bruut lekker? Ja, daar is helemaal niets van gelogen. Want Rodin maakt de allerlekkerste brownies van héééééél Rotterdam. En ver daarbuiten. En die zijn (op veler verzoek) het gehele jaar door blijvend bij ons verkrijgbaar. Zo kun je voortaan altijd en overal van onze smaakvolle versnaperingen genieten. Bij een bakkie, als toetje of gewoon als tussendoortje. En samen delen mag, mits je dat kan natuurlijk. Want... voor je het weet, zijn ze op. Dan is het ook fijn om te weten dat je snel een nieuwe voorraad kunt halen of bestellen.

ImageImage

Smaakvol kado

Onze bruut lekkere brownies zijn vers verpakt in een fraaie geschenkbox (formaat 23 x 16 cm). En die bevat maar liefst 12 stuks van deze lekkernij. Je kunt uiteraard jezelf met een box verwennen. Of maak de blits op kantoor of op de zaak en gebruik ze als originele traktatie. Succes gegarandeerd!

Maar als kado weggeven... dan laat je weten dat je wel heel veel om die ander geeft. Of veel van iemand houdt. Want liefde gaat nog altijd door de maag. Geef het persoonlijk (met een grotere kans om lekker mee te snoepen). Of stuur een box als verrassing per post. Wil je graag een persoonlijk berichtje in je box erbij? Ook dat is mogelijk.

Een supertip dus, als je lekker wilt genieten of iets feestelijks te vieren hebt. En speciaal voor alle heren... zo'n box werkt ook bijzonder goed als je eens sorry wilt zeggen.

Image

Afhalen voor € 9,95

De brownies-boxen zijn verkrijgbaar bij ons in het restaurant. De prijs voor 1 box is – maar – € 9,95. Da's best weinig voor zoveel lekkers.

   Even een box halen bij Rodin...
zo gepiept

vertel, waar moet ik zijn?route

Image

Per post voor € 12,95

Indien je niet kunt afhalen is online bestellen uiteraard ook mogelijk. Onze brownies-box wordt dan bij je thuis (of waar je maar wilt binnen Nederland) binnen 1 tot 2 dagen bezorgd. En dat voor een bedrag van € 12,95. En – indien je dit wil – inclusief persoonlijk berichtje in de box.

Je hoeft er ook niet speciaal voor thuis te blijven, want onze brownies-box past mooi door iedere brievenbus.* En met een track-and-trace melding weet je precies wanneer jouw bestelling bezorgd wordt.

Hoe? Ga via onderstaande bestelbutton naar onze Rodin Shop, maak je bestelling in orde en verzorg de betaling... en je bestelling is 'on it's way!' Wij regelen het voor je, zo makkelijk is het. Let op: alleen voor bestellingen die voor 15:00 uur 's middags worden doorgegeven, kunnen wij een 'next day delivery' garanderen.

* Bestel je meerdere boxen of een box in combinatie met Cava, dan wordt je bestelling verzonden als standaard pakketpost.

Je bent nog maar een paar clicks verwijderd van al dat lekkers

ik wil snel online bestellenjoepie

ImageImage

Ook voor bedrijven

Wil je een leuke (gepersonaliseerde) attentie voor je personeel of je zakenrelaties? Dan is de 'Rotter'damn Good Brownies-box' een origineel en smaakvol kado. Een echt Rotterdams kado dat bij iedereen letterlijk in de smaak zal vallen. Niet lullen maar smullen! Daar scoor je als werkgever of leverancier absoluut mee. Grotere orders zijn geen probleem en we bezorgen op je bedrijf of bij iedere werknemer of relatie persoonlijk thuis.

Heb je specifieke wensen? Of wil je een completer pakket? Bijvoorbeeld met een fles Cava? En/of een kadobon erbij? Dat is allemaal mogelijk. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op voor aanvullende informatie.

Rotter'damn Good Brownies
BRUUT LEKKER